0

Honda Accord Type R

spurt 2020-07-06 10:37:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Har sett litt på Honda Accord type R fra rundt 2000 og synes at dette er en stilig bil. Hva bør man se etter på disse og hvordan er kvaliteten? Dyre utgifter osv?

Hilsen Ove

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-06 15:32:32 +0200

Uten forkleinelse for Honda, 15-20 år på veien er lang tid, spesielt for en småhissig bil. Her kan du meget vel risikere å bli gode venner med MacMurphy, og deler kan være et (dyrt) problem. Ellers gjelder det vanlige: ta en utskrift av sjekklista for kontroll av bilen og prøvekjøring på Motors hjemmesider, ta deg god tid og krøss av etterhvert. Det du uansett skal styre klar, er biler med rust og biler med mange eiere....for en bil som dette ville jeg ikke engang tenkt på kjøp om det var over tre eiere. Ellers er det ikke noe verre å endre kilometertelleren på en Honda enn andre biler med de konsekvenser dette kan ha for deg som kjøper....så vær ops...igjen...20 år er lang tid! Som hobbybil som du koser deg med på godværsdager...tja...men som eneste bruksbil? Da bør du velge noe mer kurrant og fortrinnsvis minst 10 år nyere. Det er så enkelt som at Norge fortsatt ligger på nest øverste plass på den gjeve lista over nasjoner med lavest gjennomsnittshastighet i veinettet, om du ikke skal kjøre på bane får du ikke noe som helst glede av en "R" mobil. Tvert om, en slik bil er den reneste UP-magneten....trenger jeg si mer? Tenk på litt lenger sikt, spar heller opp litt penger og finn en nyere bil du kan ha mer glede av i det daglige over lengre tid. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger