0

Nybilsgaranti

spurt 2020-07-05 20:16:59 +0200

Hei, bryter man nybilgaranti hvis man senker bilen? Jeg forstår at man mister eventuelt garanti på dempere, men andre ting kan jeg ikke forstå skal bryte noe garanti. Det er snakk om 35-40mm. kun Fjører.

Kan også forstå andre ting som å skrape etc, pga. senkingen.

Nikolai

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-06 09:22:19 +0200

Å senke en bil er noe av det mest hyperintelligente du kan gjøre for riktig å nyte godt av norsk veistandard generelt og norske fartsdempere spesielt....det er å tigge om problemer. Mhp garantien er det så enkelt som å ringe Møller teknisk, om de ikke setter seg totalt på bakbeina bør du få mailadressa til vedkommende du har snakket med, vise til hyggelig telefonsamtale og be aller høfligst om å få bekreftet ditt eller datt. Dersom man sier et rungende nei, bør du rett og slett la være, ja, du kan kverulere i ettertid om du skulle få et eller flere problemer du gjerne ville hatt på garanti, men er det egentlig verdt det?

Jeg sliter rett og slett med å se poenget med å senke en bil som er relativt lav allerede i utgangspunktet. Husk også at du får et helt Kinder-egg til av problemer: det ene er godkjenningsproblematikken...dette SKAL godkjennes....det andre er redusert komfort...og det tredje er at du vil redusere antallet potensielle kjøpere til bruktbilen din om du skal selge den i en eller annen fremtid. Tro meg, kunder som kjøper Golf vil normalt sett IKKE ha en senket bil.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-06 10:29:10 +0200

Heisann! En bil som er senket regnes gjerne som ombygget - og dermed kan garantien, som du selv er inne på ryke. I alle fall på det som har med understell, hjullagre og hjuloppheng å gjøre. Så det er grunn til å tenke seg om.

I tillegg har du de faktorene som Norulf nevner. Ta i alle fall vare på original-fjærene slik at det er enkelt å bygge den tilbake.

Når det gjelder garanti på andre ting som feil på elektriske komponenter, på motor, drivverk og slike ting, så kan jeg vanskelig tenke meg at du får noe garanti-nekt her på grunn av senking. Men Møller er ikke akkurat kjent for å gi ved dørene, så det er smart å sjekke dette ut i forkant også.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger