0

Skade på høyre side pga rekkverk

spurt 2020-07-01 12:10:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Var uheldig og skadet høyre side. Fikk en lang tynn ripe som går fra bakre hjull til fremme h.f. Har du noen tips hvordan jeg kan utbedre dette ? Er polering nok eller burde jeg prime + utbedringslakk ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-01 19:33:01 +0200

Hei Det er mulig du kan bruke poleringsvæske fks ultra fine og med en roterende maskin med svamp klare å pynte på den men går den gjennom lakken og fks helt til stålet er det ikke verdt å prøve denne metoden. Hvis den går til stålet bør du ta den til noen som driver med smart repair av lakk skader og se hva de sier. Uansett er det best å få en visuell vurdering fra de som kan det og har gjort dette før, poleringsvæske og maskin koster penger det også og hastighet på maskinen for å kontrollere varmeutvikling er viktig her så tenk deg om. Er det en gammel bil med lite verdi så er det bare å pusse ned, grunne og lakke det blir ikke pent men det ruster ihvertfall ikke.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger