0

Grand Voyager

spurt 2020-06-23 11:35:22 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny

I disse coronatider og med ferieplaner langs landevegen i Norge, har tanker runt å kjøpe en litt stor stasjonsvogn der gulvet kan bli flatt og langt nok til å sove i, dukket opp. Leide i sin tid en Chrysler Grand Voayager i USA og syntes det var en fantastisk bil å kjøre. Sterk V6er, syv seter som forsvinner ned i gulvet når de ikke er i bruk og fin kjørestilling ga mersmak. Det finnes noen tilsalgs her i landet. Og et par etter mitt skjønn ganske billige. Men er det noe å satse på? Har jo en følelse av at amerikanske biler ikke helt holder mål når det gjelder byggekvalitet og holdbarhet. Hv tror du? Er det noe spesielt å se opp for som du vet om?

Mvh

Diderik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-23 12:21:51 +0200

updated 2020-06-23 15:21:15 +0200

Hei Diderik En ting som vi lett glemmer er at en slik Chrysler Grand Yoyager er en billigbil i Usa kanskje bare drøye 20000 $ og da er perspektivet litt anderledes samt at verksted og delepriser er ganske så annderledes enn her på berget. Forventet levetid på en bil i Usa er også langt lavere enn vi forventer oss her. At disse så og si alltid dukker opp på topp av alle lister med flest feil er det ikke dermed sagt at alle opplever det samme og samme feilene, noen eiere kjører langt og uten nevneverdige problemer i mange år. At man kan si de har noen feil som går igjen vet jeg ikke helt mere er det vel at litt av hvert går i stykker hele tiden og må stadig på verksted. Tar du en god gjennomgang på bilen og ser til at alt fungerer og da mener jeg alt, vindusheiser, sentral lås alle dører, lys og ellers det som er montert i cupeen samt ser til at den girer greit samt går greit og har fulgt servicer kan den jo være noe for deg. Se til at alt sitter på plass og ikke er løsnet samt at seter og mekanismer til disse virker. Rust og lakk er en annen ting å se på. Er ikke allverdens konkurenter til disse mini van som de ofte kalles men noen finnes Og regner med at du har kikket på de som passer deg. De er foresten rasende trivlige å kjøre og hva vet jeg kanskje å overnatte i også. Håper du finner et greit eksemplar.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar