0

Årsmodell i forhold til KM

spurt 2020-06-22 18:44:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Ej lurer på om det å kjøpe en bil fra 2012 og oppover ikke er et klokt valg eller om det går bra så lenge bilen ikke har gått for langt

Er det nødvendigvis årsmodell som gjelder eller er det mer på km?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-22 19:08:47 +0200

Hei Nå er jo ikke en bil fra 2012 spesielt gammelt, kona har en 2013 modell og dn ser jeg ennå på som ny men er nok mest i hodet dette gjelder. Alder og kilometer setter begge sine spor men begge kan dempes ved fornuftig bruk og foretas nødvendige reprasjoner fortløpende kan de holde lenge, en kompis har en 2009 mondeo som har 480000 km på telleren men har likevel fprhåldsvis lite reprasjoner mest de vanlige, service, bremseklosser, et stag i ny og ne samt et hjul lager. Alder kommer mest inn ved dårlig oppfølging fra eier så som lite vasking, ingen eller tvilsom utbedring av steinsprut og lignende. Ønsker man å ha bilen en stund så er kanskje understellsnehandling fornuftig og gjør det umiddelbart da det er for sent når biter av kanalene ramler av over fartsdumper og alle nedrekant på dørene flagrer i vinden. Kjøp gjerne bil fra 2012 men sjekk historikk og spør og grav til du blir fornøyd eller snur du og spaserer derifra. Obs Audi fra de årene kan ha stort oljeforbruk så sjekk nøye, dette gjelder bensin modeller.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar