0

2014 85 eller 2015 70D

spurt 2020-06-22 10:23:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Det er tid for familiebil med "kinderegg-kriteriene" elbil, 7 seter og sportsbil i prisklasse 300K. Det betyr Tesla Model S. Har festet blikket på en godt utstyrt 2014 85. Spørsmålet er: Ville du heller spart litt til og gått for en rimelig ribbet 70D med en del km mer på telleren. Mener å huske du har hatt en slik. Noen tanker/erfaringer her?

Takk Mvh Kim :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-22 10:41:25 +0200

Ja - jeg her en 85D, som blir tre år til høsten. Den har gått 40.000 nå. Det har vært bare fryd og glede hele veien. Det har vært en to - tre bagateller med den, som har blitt fikset på garanti. Ellers ikke noe feil i det hele tatt. (Har skiftet bremseklosser da - men det er liksom ikke en feil i mitt hode) Så jeg er ikke red for å anbefale Tesla fra egen erfaring. Jeg her likevel fått med meg at andre ikke har vært like heldige med sin bil, som jeg var med min.

Jeg tror at jo nyere jo bedre. Gjerne en med next.gen (de nye) setene og et batteri på minst 75 og gjerne med firehjulsdrift. Altså D. Tror det er mer kurant når du skal selge igjen.

Som alltid må man sjekke historikk, vedlikehold, se på kilometerstand og generell tilstand opp mot budsjett. Men jeg er sikker på at det lønner seg å betale litt mer for "riktig" bil - som er hel, fin og bra. De første Model S var nok også de som hadde flest feil - generelt sett. Kjøp så ny og god som du har råd til blir mitt tips.

Lykke til med fin og komfortabel bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar