0

Kommentar til Porsche Cayenne uten baksæte

spurt 2020-06-17 09:53:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Hej

Jeg har fulgt Broom, både i magasin og digitalt siden jeg boede i Norge i begyndelsen af 2000'erne. Fantastisk bilmedie, tak for de!

I forhold til aktuelle artikel i "spørg Benny", så kunne det evt overvejes at Brugtimportere en Cayenne fra Danmark, hvor en del er ombygget til varevogn fra ny? (ofte tror jeg selve ombygningen er sket i Danmark)

mvh en meget begejstret læser David

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-17 10:10:07 +0200

Tusen takk for det, David. Jeg visste ikke at Cayenne fantes som varebil i Danmark. Så det var nyttig informasjon!

Håper du forsetter å følge oss også!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-17 14:17:59 +0200

Vel....glem ikke at en norsk varebil må ha plass til den særnorske "statskassa" for å kunne godkjennes som varebil og derved oppnå avgiftsreduksjon. Hade nær sagt...MISTILLITSKASSA! Om dne skal få plass i en Cayenne, må man nok løfte taket aldri så lite, gjerne hive på en sånn derre pukkel som vi hadde på Volvo |45 varevogn en gang i tiden. Så nei....jeg ville IKKE satsa på å ta inn en Cayenne varevofn fra Danmark, spesielt ikke med det seneste regelverket for grønne skilt!

Ellers viser jo dette det vi alle vet: selv avgiftsnasjonen Danmark har et mer fornuftig avgiftsystem enn det Ola Dunk må leve med!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger