0

Peugeot 308, 2015 modell med ny motor - prisøkning

spurt 2020-06-08 11:26:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Etter flere verkstedsbesøk, har jeg nå fått ny motor til min 308 GT med 205 hk. Meg fortalt er dette en samarbeids motor mellom Peugeot og BMW/Mini.

Garanti på 5 år går ut til høsten, så det jeg lurer på om det at det nå er montert ny motor i bilen vil påvirke bruktbil prisen i positiv forstand? Bilen var kjørt 51.000 km ved motorskiftet

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-08 12:51:33 +0100

Det vil normalt sett ikke påvirke bruktverdien i negativ retning, men hvor mye det øker bruktverdien, avhenger i stor grad av måten du markedsfører dette på og hvordan kjøperen ser på et motorbytte. Du må klare å overbevise kjøperen om at nuh er alt så meget bedre! For min del ville jeg neppe kjøpt en bil som har hatt et motorbytte før den er innkjørt uten å være hundre prosent sikker på at den opprinnelige motoren var skiftet som følge av produksjonsfeil og at den nye motoren IKKE hadde samme iboende problemstillinger. Dersom du kan påvise et eller begge disse kritieriene, og ellers har kjørt problemfritt en stund i ettertid, representerer en motor som er kjørt 51.000 mindre enn bilen en viss merverdi, i den forstand at motoren har potensile for å holde tilsvarende lenger enn en anne, tilsvarende bil i markdedet.

Kort og godt, mer bil igjen! Nei, det er ikke snakk om voldsomt store summer, men det vil kunne gjøre det lettere å selge din bil for en grei pris. Husk imidlertid at du må jobbe litt for å få frem at dette er en pluss-verdi, hvis ikke trekker kjøperen bare på skuldrene og tar det som en selvfølge.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-08 19:40:19 +0100

Hei Norulf har rett du må få frem hvorfor og hvordan. Hvis det står i annonsen at motor er skiftet fordi jeg ikke gadd å sjekke peilepinnen og å skifte olje så tror jeg prisen snarere dras ned. Hvis det derimot står at motoren er skiftet på garanti helt ny fra fabrikk fordi verksted gjorde en feil fks glemte å skru til oljefilteret og altså beskive historien bak kan det nok bli litt positivt og vil nok fenge noen kjøpere til å ville gi litt høyere pris.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger