0

Rare lyd når bilen svinger til venstre

spurt 2020-06-03 09:47:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg lurer på hva er feil m bilen min Yaris 2016 , den lager rare lyd når jeg svinger til venstre side. Bilen skifter bremsen i Februar og det måtte jeg betale selv og Toyota i Drammen sa at jeg brukte bilen for lite at det rustnet men jeg bruker bilen hverdag til jobben og parkering i garasje . Jeg lurer på om det ikke dekker av garanti ? Mvh Men Thi Nguyen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-03 11:34:44 +0200

updated 2020-06-03 11:59:47 +0200

Hei Men Thi Hvis du kunne beskrive lyden ville det vært lettere, er det : pipe lyder, subbe lyder(noe som tar borti), skramle lyder, romle lyder eller knakkende lyder må vite mere men du kan begynne med å ettertrekke hjulmutterene hvis det ikke er så lenge siden disse ble byttet til sommer dekk og sjekk også at de riktige mutterene ble brukt da de kan være forskjellige fra sommer til vinter dekk. Knekket fjær og utslitt fjærbeinslager er også gjennganger her. Se også til at ikke en bremseslange subber borti dekket dette kan skje hvis verksted glemmer å sette tilbake slangen i brakketten sin etter demontering av fks bremser som på din bil og kan faktisk bli ganske kritisk da dekket ikke bruker spesielt lang tid på å gnage hull i bremseslangen og da med ikke så veldig hyggelige konsekvenser. Jeg ville nok kjørt tilbake til verksted som gjorde jobben og si at det er noe feil med jobben som ble gjort pga den lyden du hører og skal nesten helt sikkert ikke koste deg noe.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger