0

Mach E- godt valg som familiebil?

spurt 2020-05-25 09:30:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg, min samboer og vår mellomstore hund er på utkikk etter ny bil. I hverdagen er det for det meste småkjøring, med lengre turer i helgene (2-300km), og ut i fra vårt bruksmønster vil en elbil passe oss fint. Vi er avhengig av en bil med stort nok bagasjerom til å romme et hundebur + litt bagasje, samt god rekkevidde. Av biler som dekker våre behov er det nok bare Audi E- tron og Tesla model X per dags dato. Nå er Ford straks i gang med levering av Mach E- og denne er både forholdsvis stor, rimeligere priset (som er viktig for oss) og har god rekkevidde. Er dette en bil som vil passe vårt bruk? Hva er dine tanker om denne bilen, og hvordan tror du Mach E vil stille seg i forhold til nevnte biler? Eventuelle plusser og minuser?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-26 09:21:30 +0200

Først og fremst, når du tenker bil i denne prisklassen vil jeg anta at du har mulighet for, og har planlagt for, å skaffe deg en forskriftsmessig hjemmelader. Det er alfa og omega for alle som har elbil, kommersielle ladetilbud er dyre, og begrepet "ladekø" er i aller høyeste grad reellt.

Dernest: du sier ikke noe om hvorvidt helgeturene er 2-300 km EN vei eller tur/retur. I sistnevnte tilfelle ville jeg nok heller sagt "hybrid" om dette med "elektrisk" er miljø-motivert. I førstnevnte tilfelle, med relativt korte turer der du teorietsik kan tilbakelegge helgeturen uten nevneverdige logistikkproblemer, og ellers bare kjører rundt dørene, kan elbil være et alternativ. Min subjektive oppfatning er at Tesla bør strykes fra lista, på tross av flere år med fagre løfter har fremdeles Tesla Norge store problemer med kvaliteten på bilene man leverer, logistikk, forhandernettverk og ikke minst, kundebehandling. Det er for mange alvorlige klagesaker til at man kan se bort fra det.

Mhp Audi E-tron er det en helt grei bil for dem som vil ha en praktisk anvendbar elbil med markedets beste firehjulstrekk og Europas beste serviceapparat i ryggen. Man kan selvfølgelig ha sine meninger om Møller, men etter noen tiår som kunde er jeg av den oppfatning at ting fungerer godt om man sørger for å bygge og opprettholde en god relasjon til sin merkeforhandler. I ditt sted ville jeg satt av tid til en grundig prøvekjøring av en E-Tron og tatt det derfra.

Mhp Ford Mach E bør man ha i bakhodet at Ford ikke nødvendigvigvis har riktig like mye muskler som VAG, det være seg mhp teknikk eller forhandlernett. Smaken er imidlertid som baken, for noen har Audi kvaliteter som Ford ikke matcher, men vi har vel alle hatt et svært bilde av Mustang Mach-et-eller-annet på veggen. Nå er IKKE Mach E riktig der, selv om man forsøker å bygge på imaget fra dengang da. Men det er en helt grei bil som nok gjør det den skal Dog, igjen, kjøp ikke usett og uprøvd, sett av tid til en grundig prøvekjøring også der! Så går du hjem og teller til 1000 sammen med sjefen i huset og ser for deg hvilke bil du og familien vil trives best i.....som hundeeier gjennom 32 år vil jeg jo si at en god bakdør og enkel atkomst for bikkja BAKFRA, gjerne plass til en liten trapp som du alltid har med...er obligatorisk. Jeg tenker også at du bør sjekke tilgangen på kundestøtte i ditt nærområde. Dernest ville jeg gått en runde til på dette med lading, hvilken bil vil være mest kurrant i forhold til hjemmelading...? Forhandleren bør ha et par klare svar der, bla en avtale med en elinnstallatør. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger