0

Utvidet garanti på registerkjede

spurt 2020-05-24 11:16:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Leste noe for en stund siden om utvidet garanti på registerkjede på denne bilen reg. før 2007. Når jeg spør Honda sier de det ikke er noe slik garanti, hva er riktig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-24 18:41:44 +0200

Honda Norge er vel ikke annerledes enn andre norske impotører....har opp gjennom åra gjentatte ganger opplevd at begrep som "verdensgaranti" og "Europagaranti" gjelder overalt...bare ikke i Norge. Tilsvarende har vi sett at saker som ellers i Europa.....vi skal ikke lenger enn til Sverige...blir løst ved det være seg innkalling eller en liberal holdning til begrepet "garanti" der ute, blir behandlet grunnleggende forskjellig i Norge....de arme kundene får ofte følelsen av at det være seg merkeforhandlerne eller den norske importøren ler seg skakke når man hvisker frem ordet "garanti". Hvorfor det er sånn, kan man saktens undres på, men i ditt sted ville jeg tatt meg bryet med å undersøke i f.ex Sverige....telefon eller mail....men be uansett om en skriftlig bekreftelse.

Dernest finnes det antagelig en sentral importør for Honda et sted nede i Europa, og får du ikke snøret helt i bånn, det er jo ikke noe i veien for å sende en forespørsel til Honda i Japan....i det hele tatt...mange muligheter....det verste du risikerer er å få bekreftet at man har en uvidet fabrikkgaranti på registerkedet på din bil. Om den norske importøren "vil" noe som helst om det skulle inntreffe et problem, er a complete different matter....men den tid, den sorg.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-24 19:17:14 +0200

updated 2020-05-24 21:27:20 +0200

Hei Hm Norulf linje 4 nedenfra må vel være at det verste man risikerer å få bekreftet er at man ikke har utvidet garanti. Ellers ville jeg undret meg til jeg ble blå i ansiktet hvis garantien for registerkjede på Honda CR-V 13 år gammel fortsatt gjelder så jeg velger å stole på Honda her som sier nei at det ikke finnes en slik garanti. Men Japanere er et høffelig folkeslag så man kan gjerne sende Honda i Japan en mail og regner med at det kommer et hyggelig svar om ikke nødvendigvis med det du vil høre altså at garanti ikke gjelder lengere.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger