0

er det for tidlig og skifte tannstang?

spurt 2020-05-23 09:15:55 +0100

anonym bruker

Anonym

hei. jeg har en Peugeot 508 stasjonsvogn 2014 modell, kjøpte den i oktober i fjor, hadde den på naf kontroll før jeg kjøpte den og ingenting feil, for litt siden måtte jeg skifte ut tannstanga, er ikke det litt for tidlig og skifte den? er det vanlig feil på den modellen? hilsen Ole-Jørgen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-23 11:30:39 +0100

Hei Ole Jørgen som vanlig er det greit med flere opplysninger om hvorfor tannstang ble byttet. Jo er alt for tidlig tannstang varer i de fleste tilfeller i hele bilens levetid. Så tilbake til hvorfor: Noen ganger går gummimansjettene hull i det kan være elde eller at en isklump eller noe har punktert den og da kommer støv og skit inn og sliter den ut. Tannstang kan også noen ganger lekke olje fra en simmer ring og må da overhales. De innerste leddene kan slites men disse er utbyttbare og koster ikke mye å bytte. Og hvis man kjører på noe med felgen eller på en stein i veibanen kan dette forplante seg så hardt i tannstangen at denne kan skades men den tåler mye så skal litt kraft til her. En fabrikasjonsfeil kan også forekomme men ville vist seg lenge før og her er bilfabrikantene flinke med tilbakekallinger hvis det dreier seg om en eventuell serie med tannstenger.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger