0

Er Range Rover Velar en bra bil med tanke på driftsikkerhet og reparasjonskostnader? Og hvordan er komforten sammenlignet med andre luksus SUVer?

spurt 2020-05-09 18:11:11 +0200

Vi vurderer å bytte bil. Da er det en Range Rover Velar som virker interessant. Vi har en Toyota Land Cruiser 150 i dag, og vi ønsker en stor familie SUV. Som nevnt i spørsmålet ovenfor ønsker vi gjerne mer informasjon om bilen.

Mvh Simon

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-09 20:39:24 +0200

updated 2020-05-09 21:46:13 +0200

Hei Simon Må du spør om service og reprasjons kostnader er jeg ikke sikker på at Velar er noe for dere, Når dere har legenden LC så er dere jo trolig bortskjemt ang kostnader knyttet til drift og vedlikehold. Land Rover velger man basert på følelser og helst en tykk lommebok men siden Velar kom i 2017 som en samproduksjon med Jaguar F Pace så regner jeg med at garantien fortsatt gjelder i et par år til. Nydelig bil som kjører bra men siden de fleste av disse er ganske så nye og enda ikke har kommet i bruktmarkedet så er modellen ikke foreløpig så lett å forutspå ang driftsutgifter. Tar med Norulfs største fiende som et tips, hvis den ikke er understellsbehandlet så bør det være det første dere gjør og kjøp aller helst en som har dette fra ny og følg det opp i forhold til anbefaling. Velg for all del et firma som kan jobben sin ellers har det ingenting for seg og koster bare masse penger, gjøres behandlingen feil kan det faktisk føre til akselrerte rustproblemer :-( Masse flotte legender som har måttet stedes til evig hvile eller leve videre som organ donor på grunn av rust og atter rust. Dere vil trolig elske denne bilen men kjøper den sikkert med litt ærefrykt. Comfort trenger du ikke bekymre deg om, ingen over og bare F Pace på siden samt Lexus hakket bak.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar