0

Honda CR-V 2006

spurt 2020-05-03 13:32:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg trenger å kjøpe meg en driftssikker bil, med god bagasjeplass, hengerfeste, god fremkommelighet, langkjøring og bykjøring. De bilene jeg har vurdert er Subaru Forrester, Nissan X-TRAIL og Honda CR-V . Jeg har vel etterhvert landet på Honda CR-V.

Jeg har mulighet til å kjøpe en CR-V 2.0 150 hk Executive Automat 4WD m/Krok/Skinn/Bluetooth. Det er en 2006 modell fra forhandler. Den har gått 197 000 km og koster kr 59 000,-. Bruker bensin og har automat gir.

Er dette en bil du kan anbefale en enslig mor med to aktive gutter på 14 og 16 år? Hva må jeg tenke på kontakt med forhandler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-03 14:35:44 +0200

CR-V er driftsikker som få, og har mange gode egenskaper for dem som foretrekker SUV. Det du skal være klar over før du løper og kjøper, er at "SUV", "bensin" og "automat" i denne sammenhengen betyr at bilen er relativt tørst. Om du kjører si 20.000 eller mer i året, betyr dette en anseelig merkostnad pr år kontra f.ex en mer konvensjonell, dieseldrevet stasjonsvogn. Vi snakker typisk om en liter på mila i snitt året i gjennom....med det andre alternativet vil du typisk bruke 0.5 liter på mila. Dette bør du regne på før du kjøper...drivstoff er tross alt bare en del av budsjettet, men det er greit å ikke bli veldig lei seg etter den første måneden!

På pluss-siden er det at CR-V er en grei bil å eie på andre vis, den går og går, og det er ikke en spesielt komplisert bil i forhold til service. Kjører du si 10-15.000 km i året, vil drivstoffkostnaden være proporsjonalt lavere, da betyr det plutselig ikke så mye lenger. CR-V er det klart beste alternativet blant de tre du lister opp: brukt Forrester hhv XTrail, spesielt eldre og rimelige av sorten, skal man styre klar: dette har vært problematiske biler når de var nyere, og når de har 10-15 år på nakken? Glem det - så vondt vil du ikke deg selv!

Før du løper og kjøper CR-V: få hjelp av en god venn som kan dette med bil, sjekk bilen grundig, om du er i den minste tvil: ikke kjøp uten tilstandsrapport eller tilsvarende verkstedsjekk. Du skriver ikke om bilen du har sett deg ut er for salg privat eller hos forhandler, uavhengig av dette: vær klar over at det er flere CR-V i markedet til hyggelige priser, også hos forhandlere, og noen av dem er helt sikkert i god stand. Ellers er normalt sett ikke 200.000 km allverden mhp bilens mekanikk, men vær spesielt ops på rust: det er en deal-breaker!!! Og ja...også CR-V ruster! Får du tak i et godt eksemplar, vurder understellsbehandling sånn at du har glede av bilen i årene fremover!

The bottom line er at du muligens burde vurdere Skoda Octavia også....det er en grei bil å eie, du får den med firehjulstrekk, og den er mer enn stor nok for en liten familie. Med alle forebehold, du bør kjøpe bil etter behov og dine egne preferanser. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger