0

Lading i borettslag

spurt 2020-04-28 07:57:16 +0100

updated 2020-04-28 07:59:33 +0100

Hei.

Vet ikke om du har noen meninger om hvordan en kan best få oversikt på hvordan et selskap skal ta seg betalt for lading i borettslag. Hos oss har Ohmia Charging fått kontrakt på å bygge opp nettverk i garasjeanlegg og håndtere hvordan dette skal betales. Ohmia Charging har et system basert på hvor mange km du kjører og hvor mange % du tror du vil lade hjemme. For meg virker dette uoversiktlig fordi jeg som ny elbil eier ikke vet noe om hvordan jeg vil lade. Og samtidig kan de forlange å vite din km stand for kontroll. Jeg vil helst vite hvor mange kWh jeg har å rutte med hver mnd eller hvert år.

Ohmnia sier: "Som kunde får du garantert lading til antall kilometer din pakke tilsier. Vi ber om kilometerstand og kjørelengde og dette plasserer kundene på riktig pakke. Vi benytter forbruksdata fra WLTP. Våre pakker inneholder ikke bare strømforbruket, men også nettleie, wifi, smartstyringslisens, forsikring, vedlikehold, faktureringskostnader og support.

Siden vår prismodell garanterer lading til antall kilometer din pakke tilsier, behøver ikke kunder å forholde seg til antall kWh.

Vi jobber med en løsning på Min Side hvor kunder kan følge med på hvordan de ligger an i forhold til valgt pakke."

Hva tenker du om en slik løsning?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-28 09:59:37 +0100

Dette fremstår som en smart forretningsmodell der angjeldende selskap som du sier, selger deg et system der du tror du får en god deal....men vær du sikker på at man tar seg godt betalt! Du skal ha rimelig god oversikt over kjøremønsteret ditt for å finne ut hvor mye du egentlig betaler pr løpende kwh her. Når jeg ser beskrivelsen av gullrekka som er "inkludert", tenker jeg at her snakker vi IKKE om en snill julenisse, disse gutta vet garantert å beregne seg et kraftig påslag!

Dette kunne og burde vært løst på en annen og mer oversiktlig måte, men siden man antagelig er eneleverandør av lading til angjeldende borettslag...medlemmene kan neppe skaffe seg hjemmelader...kan man diktere premissene og skumme fløte akkurat som man vil. Sånn er det bare, elbil er helt klart ikke noen "sparebøsse" for de som ikke har mulighet for egen hjemmelader.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger