0

Bygge om varebil til enkel feriebil

spurt 2020-04-25 11:27:39 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

Vi har planer om å kjøpe en 10 år gammel Transporter varebil og bygge om denne til en personbil ved å fjerne skilleveggen. Da må vi omregistere den til personbil, og det krever en godkjenning av vegvesnet. Det store spørsmålet er da: hva ser de på når de godkjenner? Jeg finner ikke noe særlig om dette på nettet. Vi skal for eksempel ikke sette inn noen seter og slikt, så slike ting trenger vi ikke å bry oss om. Våre planer er å snekre en enkel seng og noen hyller som alle blir fastmontert til bilen. Det er også mulig vi monterer en vifte i taket. Høres dette ut som noe som er lett å få godkjent? Hadde vært kjipt å ha brukt mye tid på å lage en seng og hyller og så ikke få det godkjent.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-25 15:45:58 +0100

Den enkle løsningen her er å ringe din lokale trafikkstasjon og avtale tid for en hyggelig samtale med rette vedkommende. Du finner regelverk opp og i mente på etatens nettsider, men det beste er å spørre først...for i ettertid får du IKKE tilgivelse! Ellers ville jeg nok vurdert å la hele eller deler av skilleveggen stå, om ikke annet, så for å slippe å få campinginnredningen og diverse løsøre i hue ved en Bjartmar Bråstopp. Tro meg...uansett hvordan du snekrer senga og hyller og diverse, du klarer ikke å feste det så godt at det ikke kommer i bevegelse ved en kollisjon. Jevnfør forøvrig en publisert rapport fra kollisjonstest med bobiler for kort tid siden...et hjemmebygg blir neppe bedre enn en fabrikkbygd av sorten når det gjelder kollisjonsikkerhet. Ellers ser jeg absolutt poenget: du får en grei, praktisk løsning for deg og fruen uten å sette deg i lang og hard gjeld! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger