0

Bytte av toppakning

spurt 2020-04-13 09:15:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpte en toyota rav 2,2 dvd disel 2007 mod km 148000 . Viste seg att de komm lit vann ut av ekspansjonstanken etter ca 40 mils kjøring,fikk den undersøkt på toyota. Dei sa at toppakninga var røket,og ny motor burde inn, og att jeg burde heve kjøpet,har hatt bilen i 2 mnd, leverte bilen hoss selger, am.autosalg, dei har nå hatt bilen inn for å skifte toppakning, er usikker på va jeg skall gjøre. Viss toppakning er tett etter skifte , skall jeg da godta de,eller bør jeg heve kjøpet å kjøpe meg en annen bil, ev har du erfaringer på vor lenge eg en ny toppakning dag vill holde. Veldig takknemlig for snart svar .hilsen Odd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-13 10:09:36 +0200

Normalt sett er det helt kurrant å skifte en topp-pakning. Hvorvidt Toyota mener at blokka kan være sprukket i tillegg siden de mener motoren bør skiftes, er vanskelig å si...jeg ville bedt om en begrunnelse for denne vurderingen. Ellers har selger i utgangspunktet rett til å utbedre feilen, det du bør være på utkikk etter når du får bilen tilbake er olje i kjølevæska, det ser du lettest i ekspansjonstanken. Vær også ops på at ekspansjonstanken kan ha tatt skade om det har oppstått høyt trykk i kjølesystemet....det ser du på den...bokstavelig talt. Det andre du skal være ops på, er mulig kjølevæske i olja. Dette vil bla vise seg på undersiden av påfyllingslokket for olje...sjekk for grått belegg eller vannperler. Mhp muligheten for å heve kjøpet finner du alt om dine rettigheter her: https://www.forbrukerradet.no/forside...

The bottom line er altså at en topp-pakning i seg selv er kurrant å skifte, det som er verre er om det er en del av et større bilde...derfor bør du få litt mer kjøtt på beinet fra Toyota. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger