0

Feil på ABS bremser.

spurt 2020-04-06 16:05:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Av og til lyser ABS lyset når jeg slår på tenningen og starter. Når jeg begynner å kjøre slukker lampen, og alt er normalt i ca 5 minutter , før lampen lyser igjen. Noen ganger slukker lyset som normalt etter at tenning er slått på, men etter ca 5 min kjøring lyser lampen igjen. ( Det skal veldig lite trykk på pedalen før ABS aktiveres.) En mistenkt defekt sensor på høyre forhjul ble skiftet på merkeverksted uten resultat. Hva kan være årsaken ?.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-06 20:11:45 +0200

Hei Abs systemet kjører en selvtest av systemet når du slår på tenningen, hvis en feil oppdages slukker ikke abs lampen og abs bremser settes ut av drift. Det betyr ofte at noe er galt med en trykk sensor i abs modulen eller at en av ledningene som går ut til hvert hjul er skadet fks kommer inntil hverandre eller jordes. Hvis lampen slukker og kommer tilbake etter 5 minutter ligger ofte problemet med avlesningen fra et av hjulene. De som har tann krans for registrering av hjul hastighet vil få feil hvis den har sprukket eller blitt skadet og de som har magnet ring avlesning integrert i lageret vil ofte oppleve at ringen har løsnet og ikke følger med ordenlig rundt når hjulet snurrer rundt. Selve sensorene kan også ha blitt skadet men som du sier er jo den byttet så da må man lete videre. En feilkode avlesning er eneste vei å gå. Hvis du kan få Feilkoden fra Nissan så kan jeg tyde den og se om de valgte riktig medisin her.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar