0

Lexus RX 400h

spurt 2020-03-28 15:58:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei I september 2017 skiftet jeg pumpe til vindusspyler. På fredag hadde jeg bilen på service og pumpen måtte skiftes på nytt. Reklamasjonsanvarlig hos Brages i Ålesund hevder at det er 1 års dele garanti og jeg måtte betale 3000,-. Dette mener jeg er feil da forbrukerkjøpsloven sier at hvis et produkt er ment å vare lenger enn to år har man fem års reklamasjonsrett. Jeg har kontaktet Forbrukerrådet og bedt om en uttalelse men tenkte å høre din mening. I og med at den første varte i 10 år og den andre i ca 3, er det vel naturlig å tro at en slik skal ha en forventet levetid på mer enn to år. Det er mye uvitenhet blant mange forhandlere i en rekke bransjer vedr forbrukerkjøpsloven og dette gjør jo at mange må betale for varer de egentlig skulle ha fått på garanti. Mvh Eivind Tørrissen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-28 18:41:04 +0200

Hei Eivind Brages har nok desverre rett her, kan føles urettferdig men slik er det. Brages skal likevel følgr sine egne rettningslinjer på jobb og arbeid som fks kan være 2 år på begge eller 1 år på delen og 2 år på arbeid. De kan jo ha gjort en feil ved monteringen her du får spørre dem om deres egne garantier er for dette.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger