0

Hvo diesel 100

spurt 2020-03-07 11:30:36 +0200

anonym bruker

Anonym

Hva skal til for at min bil kan bruke hvo diesel istedenfor blank diesel?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-08 17:30:43 +0200

Sjekk med Suzuki først...du skal ikke se bort fra at man kan gi deg et svar basert på chassisnummer/motornummer. Får du ikke svar i Norge, ta en telefon til den svenske impotøren, tipper det kan være flere av akkruat den bilen du har, over hos søta bror. De fleste fabrikanter har en formening om hvorvidt biodiesel kan brukes uten reservasjoner, om du kan blande inn så og så mange %, eller om det er fy-fy. I sistnevnte tilfelle bør du spørre hvorfor.

F.ex kan svært mange eldre VW TDI kjøres på 100 % biodiesel, fant det ut ved en inkurie: 1.9 TDI går like bra på 100 % biodiesel som vanlig diesel. Den eneste greia man skal passe litt på, er å skifte dieselfilter litt oftere...det kan klogge igjen. Men NB, "go" fra Volkswagen var knyttet til spesifikke produksjonserier av motorene....så man bør spørre fabrikanten! Har også hørt at mange kjører eldre Mercedes 300 på alt som flyter, bla filtrert frityrolje. Din Suzuki har såvidt jeg forstår, en konservativ motor, så om du har tilgang til frityrolje eller andre rimelige alternativer, ville jeg ikke nølt med å sjekke hos Suzuki. Om Suzuki mot formoding ikke vil gi deg et konkret svar, kan du begynne å forske på hva som eventuelt kreves....men det er meget enklere å ringe :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger