0

Luftfjæring Audi A6 C6

spurt 2020-03-02 11:51:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg har nylig gått til innkjøp av drømmebilen, en A6 C6 avant, med utrolig mye utstyr. Også luftfjæring som mange dømmer nord og ned! Her midt på vinteren har luftfjæringslampen kommet på når det er kaldt utendørs. Feilkoden på VCDS tilsier mekanisk feil på hovedventilblokka.

Jeg kommer selv fra lastebilbransjen og denne feilkoden har vi vært borti på lastebil der ventilblokkene har fryst grunnet vann. Nå som det har blitt plussgrader i luften så er feilkoden helt borte, til og med når det blir litt minus i været igjen. Så mitt spørsmål er hvordan kvitter Audi seg med overskuddsvannet som ligger i luften når den blir kompressert? Er det tørkefilter i systemet eller blir bare vannet liggendes og blåst bort?

Takker for svar, Magnus!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-05 18:38:07 +0200

Hei Magnus Det er et tørkefilter i systemet etter kompressoren som fjerner all fuktighet fra luften, filteret er fylt med små kuler av det samme stoffet som ligger inni sånne små poser som kommer med sendinger i posten som ikke liker fukt. Disse absorberer fuktighet men kan til slutt pga alder eller at de er mettet med fuktighet trenge å byttes ut.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar