0

Driftskostnader og trekk-kraft på X1

spurt 2020-02-25 21:58:02 +0200

updated 2020-02-25 21:59:46 +0200

Hei

Sliter med å bestemme meg for passe brukt 4WD SUV /Crossover til ca. 200 000, og må tenke om igjen. Vurderer nå BMW X1 136hk aut, Mercedes-Benz B220 aut og Mitsubishi Outlander 2,2 D man. alle ca. 2014 mod. Må ha litt trekk-kraft og bakkeklaring til ulendte veier og en liten tilhenger. MB er nok i minste laget, men sikkert slitesterk. Outlander er sterk og grei nok, litt mye "hest"...

Hvordan er driftskostnader og trekk-kraft på BMW X1 i forhold? Ser ut som en god bil, men er det kjente feil siden prisen på disse i utgangspunktet dyre bilene går så raskt nedover?

Takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-26 06:22:42 +0200

Hei Årsaken er nok den grønne bølgen, alle skal ha elbil uansett behov og ettervirkningene etter dette vet forhandlerene å benytte seg av ved å gi lave innbytte priser. Hvis du da ikke vil ha din gamle bil stående i hagen til pynt går du med på det selgeren vil gi for den eller selger den selv billig på finn. Bilene du nevner er utmerkede biler som vil gjøre en hederlig jobb i mange år. Når det gjelder salg av bil er det kanskje 90% som er prisfaktoren og så kommer farge, utstyr og annet som eventuellt betyr noe for deg. Det ligger 66000 biler på finn og det er mye men alle har ikke tatt innover seg det med pris og legger de høyt for de tror at min bil er mer verdt enn andres. Tror ikke det er en bil der ute du ikke kan forhandle pris på og hvis ikke ring neste mann på listen osv. Når vi undersøker biler på finn ser vi bare at de er solgt men ikke for hvor mye så for oss som ser på finn og kaster bort mye av dagen der så hadde det vært greit at forhandler måtte legge ut pris oppnådd på bilen. Selgerene gjør somregel feil ved å legge bilen sin sammen med andre likeverdige biler men da ligger bilene der i det vide og det brede og tro meg bilen stiger ikke i verdi jo lengre tid det går før du får solgt.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger