0

Outlander mister kraft.

spurt 2020-02-24 10:14:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, har over lengre tid (år) hatt problemer med at Outlanderen mister kraft. Er ganske sikker på at årsaken har noe med tilsoting å gjøre da fruen (som bruker den) kun har korte kjøreturer. Motoren blir sjelden varm. Har hatt storservice på den nå selv, byttet alt av filter og ERG ventil. Denne var svært tilsotet og elektronisk spjeld ble rengjort. Hadde håp om at dette skulle hjelpe, men feilen fortsetter ved at motorkraft uteblir til tider og at motorsymbol (nødmodus) kommer opp. Feilen resettes ved å slå av og på tenningen. Tror dette må være en elektronisk feil på en sensor, men hvilke? Har hatt bilen inne å verksted for avlesning av feilen flere ganger, men de kan ikke finne noen feil på avlesningen. På forum på nett finner jeg mange med tilsvarende problem, men ingen har svar på årsaken. Er det noen her som har en ide?? Håper på en løsning.

Mvh Are Kjulslund, Arendal

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-24 11:00:35 +0200

Heisann - antar at dette er dieselbil? Det første jeg tenkte på var RGR-ventilen. Sjekk denne en gang til. Kan den har tetnet til igjen?

Ellers er det nærliggende å tenke manglende turbotrykk. Kan være defekt turbo, men kan også være så enkelt som lekkasje i slanger og rør, eller noe elektronikk-feil. Det kan nok også være partikkelfilteret som er i ferd med å tette seg.

Dette er bare noen mulige årsaker. Er nok lurt av deg å stikke innom et verksted igjen for å få de til å dette en eksakt diagnose.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar