0

Brukt 40e eller diesel...

spurt 2020-02-23 09:38:19 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi er en familie på 5 som har en x5 30d -07 modell, som vi har vært veldig fornøyd med, men nå tenker vi å bytte ut denne. Ser på x5 til rundt 500’ kr, som har gått +/- 100’ km. Vi har helt klart mest småkjøring (3 km til jobb) i det daglige, og kjører langtur ca en gang i mnd. Vi bor i Hallingdal, så vi kjører en del opp på fjellet for ski og sykling. Ønsker ideelt sett 7 seter, men tenker night vision er viktigere her oppe (om vi må velge). Så er spørsmålet; hybrid eller diesel? Hybrid modellene er noe billigere enn diesel-modellene, men er det et «trygt» kjøp når de har gått såpass langt? Den gamle x5’en bruker jo besten en liter på mila, så en hybrid på langtur er vel uansett litt bedre?

Mvh Ambivalent bilkjøper.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-24 11:06:03 +0200

Rent teknisk er jeg ikke bekymret for hybriden.

Men den elektriske rekkevidden er kort og forbruket høyt når strømmen er brukt opp. Her er den helt nye hybriden langt bedre. Den fungrerer faktisk etter hensikten, men er mye dyrere ...

Må innrømme at jeg nesten har lyst til å anbefale deg en diesel igjen.

Prøv gjerne begge og gjør deg opp en mening selv. Det handler jo litt om smak og behag også - og lett om hvilke potensielle biler som dukker opp i bruktmarkedet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger