0

Oslo beboer diesel, bensin eller EL

spurt 2020-02-18 15:38:18 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Står ovenfor et aldri så lite dilemma jeg ikke blir klok på! Til høsten går leasingen ut på vår F-Pace diesel. Hva skal erstatte denne? Bor i Oslo, blir jo småkjøring stort sett hver dag. Det blir også en del ganger i året lengre turer mot Tynet/Røros området og til Beitostølen. Vet jo ikke hva vi skal velge. Siden jeg er litt over snittet interessert i bil ønsker jeg ikke en traust Avensis. Står mellom Audi S6, Audi 3.0 BiTdiQ (c7) eller en 55 E-tron. Tenker å eie bilen i 3-5 år. Er rett rett å slett usikker! Veldig usikker! Økonomien er jo ikke til å komne unna, hva vil lønne seg til slutt?

Håper du har noen innspill.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-19 11:34:45 +0200

Heisann - ja dette er et skikkelig dilemma. Sannelig ikke enkelt å gi noen gode råd her.

Avensis skal du i alle fall få slippe... Men med mye småkjøring i det daglige, og en og annen langtur, så er det nærliggende å tenke Audi e-tron. Nydelig bil på mange måter – trolig den beste elbilen på markedet akkurat nå. Men jeg skulle ønske den bød på litt lengre rekkevidde.

Morsomme, gode og fine biler de andre du nevner også, men jeg tror at elbilen er den som foruten å være veldig politisk korrekt, også er den som vil gi deg best totaløkonomi her.

På langtur slipper du enklere og raskere unna med bensin / diesel, Vurder hvor mye det betyr for deg.

Så må du vurdere dette med lading, strøm etc. opp mot lyd og følelser ellers. Skjønner jo av alternativene at bil er litt mer enn å komme fra A til B for deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger