0

Luftfjæring e-tron

spurt 2020-02-18 13:44:42 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Etter å ha prøvekjørt E-tron 55 ble jeg veldig forbauset. Jeg har en A-6 med luftfjæring, og den fungerer perfekt, også over fartsdumper, spesielt i dynamic posisjon. E-tron derimot satte ned baken både over fartsdumper og ned igjen etter fartsdumpene. Så ille at jeg måtte gå ut og se om jeg hadde punktert eller noe. Har Audi brukt for svake dempere på E-tron, batteripakken veier jo 750 kg? Hvis demperne er for små, hvor lenge varer de? De er dyre å skifte. Har du samme inntrykk, og i så fall hva tenker du om dette?

Hilsen Tore Spjelkavik tore.spj@online.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-18 18:20:04 +0100

updated 2020-02-18 18:22:51 +0100

Hei Tore Problemet er nok ikke demperene de er svært holdbare det er nok luftbelgene som eventuellt ikke er kraftige nok, ingeniørene bruker forskjellige metoder når de konstruerer disse alt etter vekt på bilen for å finne den rette balansen. Metoden er å kapsle belgen inn i et hylster av varierende dimensjon eller designe inn et magebelte på belgen, sier seg selv at hvis 750 kg er plassert ganske langt bak så blir det tungt for disse belgene. Vekt er viktig på en elbil nettopp på grunn av tung batteripakke så vekt må spares der det kan gjøres, men bilen er ikke først og fremst beregnet for å kjøre over fartsdumper så det blir nok alltid en gyllen middelvei.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger