0

Skal jeg eller skal jeg ikke ?

spurt 2020-02-16 09:23:44 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny ! Har en Audi Q5 170 hk 2012 Mod. som jeg er og har vært for nøyd med siden 2015. Bilen hadde gått som leasing bil frem til 2015 og stod da med en km stand på 67000 og var blank å fin der den stod hos Møller da jeg kjøpte den. Bilen har tatt alle servicer, full Flushing og nå bestiller jeg skifte av register reim m.m for å være på den trygge siden ( bilen kan til 230000km før dette behøves skifte. Bilen har stått i egen garasje og de kilometer den har ruslet har i store trekk vært mellom Oslo og Trysil. Dette er litt historikk Benny, om Q5 en. Jeg er pensjonist, og selv vi er de som kan bli bitt av denne « sssskifte til ny bil .. jævelen» Å skifte i en alder på 74 synes jeg er litt tullete , med en en relativ god bil , men så er dette...menet.... Jeg har lyst på en BMW X5 eller X6 , men for min lommebok blir det nok for disse biler at de har passert 120000 og vel så det. Så jeg er i usikkerhetens himmelrommet, og hva bør jeg gjøre:)?..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-23 16:56:57 +0100

Du gir jo egentlig svaret selv: du har en god bil som du har passet godt på og er fornøyd med. Gitt at du også har passet på understellet ifht rust....har du bil så lenge du er kjørbar og litt til. Jeg merker meg bla at bilen knapt nok er innkjørt. Om du kjøper det være seg X5 eller X6 i den prisklassen du antyder, kan du være rimelig sikker på at du skal slite lenge for å finne en bil som er i nærheten av å være så god passet på som den du har selv. Mao risikerer du å kjøpe deg utgifter.

Når det er sagt, noen mener jo at det er sånne små gleder som å bytte bil som er meningen med livet. Der ligger det et dilemma, men jeg ville jo sagt: bruk pengene på å ta vare på den bilen du har videre, ta gjerne noen flere koseturer med den i årene fremover! Og føler du mer for en BMW...tenk to og tre ganger, ta gjerne en grundig prøvekjøring hos en forhandler...og unngå impulskjøp...kjenner du altfor sterk må-ha krype inn over deg, sov på det en dag eller to.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger