0

frostveske

spurt 2020-02-08 12:38:42 +0200

anonym bruker

Anonym

nettopp kjøpt en 2011 den har minimalt med frostveske. I følge boka skal den være rød men den er grønn hva gjør jeg da? hilsen Grethe.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-09 16:27:18 +0200

Du gpr HIT og slår inn nummeret på bilen din...der finner du åssen frostvæske bilen din skal ha. Deretter tar du turen til f.ex Bilextra, Mekonomen eller nærmeste bensinstasjon med en utskrift eller bilde av skjermen på mobilen.....whatever som passer best....og lar mannen bak disken springe og finne rett frostvæske. Jeg vil imidlertid anbefale at du også ber om hjelp til å fylle på rett mengde og måle frysepunktet etterpå...alle de stedene jeg nevner, ordner dette for deg. Normalt sett uten å skrive regning med gaffel for jobben....frostvæska er dyr nok i seg selv. Ellers ville jeg nok også tenkt tanken på å la de som har solgt deg bilen ordne dette...om et er et firma. Man selger bare ikke en bil med lavt frostvæskenivå!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger