0

Er Nissan Leaf en dyr bil å eie?

spurt 2020-02-06 11:16:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg har tenkt til å kjøpe min første bil og har landet på at jeg vil kjøpe elbil. Jeg skal kun bruke den til å kjøre frem og tilbake til Universitet og annen småkjøring i byen.

Men jeg står litt fast mellom å velge en Vw e-up!, som etter det jeg tror er en av de billigste elbilene å eie(?). Eller om jeg skal kjøpe Nissan Leaf som for meg føles mer ut som en "ekte" bil. Men siden Leaf'en er større, så lurer jeg på om den er veldig mye dyrere å eie enn en Vw e-up!?

Begge bilene jeg snakker om er bruktbiler og er 2014 modell. Vw e-up hadde bare kjørt 28 000km, mens Leaf'en har kjørt nærmere 66 000km.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-06 13:52:08 +0200

Up er definitivt den billigste å eie, om totaløkonomi er det viktigste for deg burde valget være enkelt. Ikke minst halve kjørelengda er en joker her! Ellers er dette i aller høyeste grad elbiler med gårdsdagens teknologi og ikke minst, begrenset rekkevidde. Dette bør gjenspeiles i prisen....her bør det meste av verditapet være tatt! Uavhengig av dette, prøvekjør begge....en grundig prøvekjøring er på sin plass! Om noen kroner pr år fra eller til ikke betyr allverden....kjøp den du opplever som best å kjøre. For bykjøring vil uansett en liten bil ha mange fordeler.

Når du nå vil kjøpe elbil....still deg selv dette spørsmplet: har du mulighet for å skaffe deg en forskriftsmessig hjemmelading? Dette er alfa og omega...skal du lade på kommeriselle ladere, vil eldre elbiler med treg lading være dårlig karma....du betaler ofte pr tid.....ikke pr kwh....ergo blir prisen pr kwh høy. Neppe avgjørende, men det er noe du bør ha i bakhodet. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger