0

Ford focus 2010

spurt 2020-02-04 22:07:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har tenkt å selge bilen etter min avdøde far. Har lenge hatt den ute på finn og grupper på FB til 45k, men får ikke solgt den. Hjullageret er gått og trenger tips om hvordan jeg kan få solgt denne fortest mulig. Mvh Tiril Ytrehus Mikkelsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-05 11:40:30 +0100

Hei Tiril! Det er alltid en del slike ting å ordne etter foreldre som har gått bort. Jeg kjenner godt til det. Det er dessverre ikke lett å selge bruktbil om dagen. Det er mange som sliter litt med det. Både Broommarked og Finn bør være gode steder for å legge ut bilen. Et annet alternativ kan være bilauksjon.

Kanskje er det smart å fikse hjullageret først? De fleste vil kjøpe noe som er i orden. Tenker også at fine bilder (få hjelp om du ikke er god fotograf selv) og en god, men ærlig tekst (her kan det også være smart å få hjelp) er viktig for annonsen. Og selvfølgelig rådet som alle hater å høre; nemlig prisen ... Alt handler om å gjøre bilen DU skal selge mer attraktiv enn alle de andre.

Det er bare å forsøke igjen Tirlil. Hvis ikke blir den ikke solgt... Ny annonse, nye bilder - og kanskje ny pris?

Ønsker deg lykke til med bilsalg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger