0

dette er en 2001 modell

spurt 2020-02-04 04:58:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Den starter helt greit, Hvor mye er det mulig å få for denne stsjonvognen. , Om jrg skifter ut bensinen og skifter plugger og oljefilter burde det gp ann å få litt penger for drn. Den er helt uten rust, hva mener du jeg kan selgr

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-04 16:31:30 +0200

Ta en titt på finn.......legg inn tilsvarende bil i søket....og vær oppmerksom på at det SKAL være en prisforskjell mellom privat salg og biler som selges via forhandler. Om du vil selge bilen kjapt, legger du den ut til litt lavere pris enn gjennomsnittet....vips...så er bilen solgt. Dette med "rustfri" er et godt salgsargument, det øvrige du nevner burde være en selvfølge....man selger IKKE en bil uten at grunnleggende vedlikehold er gjennomført i senere tid. Om dette er en bil som har stått en stund, kan det gjerne være et godt salgsargument....men ta en skikkelig service på den, og vær ærlig og informativ når du skal selge den....det gir mest uttelling! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger