0

Rustproblematikk lexus

spurt 2020-02-03 09:10:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg er en av disse som får mange år og mange mil ut av bilene mine. Har nå tenkt å bytte ut min Mercedes ml320 fra 1999 med en Lexus RX450 H fra 2010 til 2013. Hvordan er det med rust på disse og er det ellers noen svakheter man bør være ekstra på vakt for?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-03 11:55:08 +0200

Hei - Lexus er som du sikkert er kjent med svært gode biler rent teknisk. Det er ikke helt uten grunn at de tar storeslem i stort sett alle kategorier i Autoindex. Hvert år.

Her snakker vi 7 - 10 år gamle biler og dermed et eldre hybrid-system. Det gjør bilene ganske bensintørste. Mange opplever girkassa som litt "slapp" også, men noen kjente stor feil og familiesvakheter kjenner jeg ikke til ved denne modellen.

Planlegger du å ha bilen lenge så er litt ordentlig rustbeskyttelse absolutt å anbefale. Bilene ruster ikke mer enn andre tilsvarende. Men når biler begynner å nærme seg 10 år, så kommer jo dette gjerne snikende, uansett.

Jeg tror at det for deg handler mye om å lete opp et pent og velholdt eksempler med god servicehistorikk og som bærer preg av å ha blitt att ekstra godt vare på av tidligere eier. Da vil du fortsatt kunne ha både fin og god bil i mange år framover her. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger