0

El feil Nissan

spurt 2020-01-31 07:32:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei ! Nå fikk min svigerinne problemer med El bilen sin. En Nissan Hybrid Den er bare ett år gammel. Problemet var att hun mistet helte bremsekraften pga denne er styrt elektisk. Det verstedet sier er att det er noe el feil med kamera som styrer dette. Hun fikk kun opp ett varsellys med noe el feil. Ingen indikasjon på att bremser var defekt før hun kom til en liten opphopning av kø . Trykket da på bremsen ingen ting virket ikke en gang den knappen som skal trykkes på for hånbrekk. Heldigvis var dette på en flat strekning og hun greide å kjøre seg inn på ett busstpp. Kan hun heve kjøpet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-31 12:02:46 +0200

Heisann - dette hørtes ikke bra ut i det hele tatt. Dere må få et verksted til å se på dette. Jeg tør ikke si hva som er feil her.

Nei - man kan ikke automatisk heve kjøpet selv om det oppstår en feil. Den som har solgt varen har krav på å få utbedre feilen. Om de ikke klarer det innen rimelig tid, eller gjentatte forsøk derimot, kan det bli snakk om heving av kjøp.

Jeg regner med at de fikser bilen ganske enkelt og at den vil bli god som ny igjen. Men jeg har full forståelse for at denne opplevelsen kan virke litt skremmende. Men jeg her helt sikker på at dette ordener seg på en god måte.

Lykke til videre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar