0

varmesete 2012 passat

spurt 2020-01-27 23:22:27 +0200

anonym bruker

Anonym

passat 2012 riktig lekker inni, skinnseter, brune. nå har setevarmen, ikke i ryggen, men under rumpa, sluttet å virke, mer irriterende enn man skulle tro. har fått pris på rep fra merkeverksted: 30000,- artig. forslag?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-28 00:40:23 +0200

Helt herlig med skinnseter når setevarmen tar kvelden og kulda setter inn ! Hvordan klarte vi i det hele tatt å kjøre med bilene våre om vinteren før vi fikk setevarme :-) ? Jeg hadde selv en Passat B5 for noen år tilbake der setevarmen kutta ut, da var vel bilen litt eldre enn din, men kjørt såpass langt at løsningen ble en skinnfell til et par hundrelapper fra Ikea. Jeg tenkte tanken på å kjøpe et sete fra et huggeri og finne en løsning, det kan være en løsning med fin bil også. Du skal ikke se bort fra at du kan få et eller to seter med rett farge til en langt rimeligere penge enn 30.000. Med den prisen tipper jeg at selve "delen" er relativt dyr, og at det er litt jobb å skifte den.

Men som vi vet, norske merkeverksteder vet å ta seg betalt. Når bilen er såvidt gammel som 8 år begynner det jo å bli en liten kamel å svelge med 30.000 spenn for setevamen! Et alternativ er å ta en telefon til et svensk verksted....eller inhente råd hos et tredjepartsverksted. Det er ikke uvanlig at det finnes kreative mekanikere der ute som vet råd, både i forhold til å reparere en defekt del, eller klarer å utføre jobben på en smartere måte. Spesielt gjelder dette når du har en såvidt vanlig bil som Passat, er vel egentlig bare på merkeverkstedene at du risikerer sjokk og brokk av verkstedsregninga når du har Passat :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger