0

Vi bilen gå normalt hvis dieselpumpe ikke lager nok trykk ?

spurt 2020-01-26 08:38:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har begynt å slite med å få startet bilen om morgenen. Starter drar motor rundt, men den starter ikke før etter 8-9 forsøk, og da med gasspedal helt inne. Ford har skiftet glødeplugger (kr. 9000) uten at det hjalp. Nå mener de at dieselpumpe må skiftes (kr.19000), uten å garantere at det vil hjelpe. Men vil motoren gå som normalt (slik min gjør når den først starter) hvis pumpe er utslitt/ødelagt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-26 16:25:50 +0200

I ditt sted ville jeg funnet et velrenommert dieselelektrisk verksted og bedt om et råd derfra. Som verkstedet ditt forsåvidt antyder, dette kan være flere ting, og et er på ingen måte enkelt å si hvilket ledd i kjeden som svikter, det vanligste er glødepluggene som du altså har skiftet. Men det kan også være slitte dyser....altså dyser som "sikler" istedetfor å sende en fin dusj av forstøvet diesel inn i brennkammeret....det kan være at starteren ikke drar fort nok rundt...det kan være dieselpumpa. Ditt Ford-verksted vet hva som vanligvis gir problemer og skifter ofte del for del i en rekkefølge basert på denne erfaringen. Men du skal ikke se bort fra at gutta på et diesel-elektrisk verksted har mer erfaring med praktisk feilsøking på dieselmotorer og kan hjelpe deg et stykke videre uten å skifte halve bilen. Vel verdt et forsøk!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger