0

Hvilken bruktbil skal jeg velge?

spurt 2020-01-25 10:41:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har innsett at den gamle Saab’n snart må avgå med døden og er derfor på jakt etter ny bruktbil. Har firmabil gjennom jobben, og bruker derfor privatbilen særs lite, ca 5000 km i året. Derfor ønsker jeg naturlig nok en bil som synker minst mulig i verdi, i prisklasse 30-60.000,-. Har du noen tips å komme med?☺️

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-28 18:59:36 +0200

Ettersom du sannsynligvis blir beskattet så det gjør vondt for firmabilen, er det vel strengt tatt sånn at du nesten kunne droppa privatbilen? Det koster deg jo noen lapper i året, uansett om den står mest i garasjen. Verdifallet på en bil i den prisklassen du nevner er jo uansett av liten betydning, slik jeg leser det har du kjørt den bilen du har langt forbi middagshøyden og vel så det. Det er egentlig den mest økonomiske formen for bilhold du kan ha: en ikke altfor dyr bil og kjøre den til den nærmer seg de evige spikerpakker!

Om du skal ha noe i samme sjangeren: tenkt tanken på en "ny" SAAB? De finnes der ute, innimellom er det også en-eiers biler i grei stand til akseptabel pris. Da vet du hva du får! Et annet alternativ jeg alltid tenker på som tvers i gjennom pålitelig, er Skoda Octavia...rimelige både som nye og brukte, for den prisen du nevner får du ufattelig mye god Octavia! Og om utseendet ikke betyr noe...Roomster er en bil som "ingen" vil ha. Med Skoda får du relativt ny bil med et minimum av sikkerhet, faktisk ganske grei sikkerhet, og det koster lite å drifte en Skoda. Verdt å vurdere!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar