0

For høy pris?

spurt 2020-01-22 12:37:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg kjøpte en Mazda CX5 mod. 2013 hos en bruktbilforhandler. I annonsen som sto på bilen, sto det at bilen hadde Navigasjon og at alle setene var i helskinn. Bilen var gått 44,000 km. Jeg syns bilen var flott, men jeg fikk ikke prøve den da den skulle ha service først før jeg kjøpte den. Jeg hadde ikke vanskeligheter med å skjønne det. Bilen fikk service, jeg sjekket annonsen opp mot selgeren, og han sa at alt er på plass av det annonsen viser. Jeg hadde ikke vanskeligheter med å tro på selgeren og firmaet han representerte. Har kjøpt flere biler der de siste 15 årene. Etter mindre enn en uke, skjønner jeg at det ikke er Navigasjon i bilen, selv om det er en knapp med ordet NAV på. Den må oppgraderes med helt ny skjerm etc. Det koster mellom 12-15,000,-. Det viser seg også at bilen IKKE har skinnseter. Bare enkelt og simpelt skaiskinn-trekk.

Hvem skal betale dette at bilen IKKE har det som annonsen sier? Mazda sier det koster rundt 100,000,- å få satt inn Navigasjon og skinnseter. Skal jeg kreve avslag i prisen? Hvis selgeren nekter meg refusjon i prisen og vil heller sette inn uoriginale seter og Navigasjon, hva gjør jeg da?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-22 15:01:30 +0200

Hva du skal gjøre? Finne ut sånn omtrent hvor du står, og følge oppskriften HER: https://www.forbrukerradet.no/forside...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger