0

Lexus is200 gromlyd

spurt 2020-01-21 14:47:19 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, har en Lexus is200 1999-modell, syns lyden er litt så som så, og har veldig lyst på et effektanlegg (evt bytte av lyddemperen) som jeg får godkjent hos biltilsynet, har leitet overalt og dette er ikke å finne, noe hjelp å få ? :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-31 20:26:06 +0200

Tja....velg en en annen bil....f.ex gammelt amerikansk. Dette er nok en bil det er vanskelig å finne et godkjent "effektanlegg" til, derved kommer du ut og kjøre hver eneste gang Biltilsynet og annen øvrighet er innenfor hørevidde. Et moderat alternativ er å gå til et firma som har spesialisert seg på eksos, f.ex Svendsen Eksos, og få et custom-anlegg. Om du bytter bakre potte og får litt mer "gromlyd", med trykk på LITT, vil du neppe bli avskiltet. Men alle modifikasjoner av eksosanlegg, både i forhold til miljø, men også støynivå, er russisk rullett med pistol....kommer du ut for rette person i en utekontroll, river vedkommende skiltene av på stedet. Vær også klar over at du for din egen sjelefreds skyld må bringe bilen tilbake til original stand når du selger den videre.....dette er pr definisjon en "vesentlig mangel", med de konsekvenser det har ved kjøp og salg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger