0

Service på merkeverksted hvor caliper slo ut

spurt 2020-01-12 22:12:44 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, For en uke siden leverte jeg inn min peugoet 308 til service på et merkeverksted i Oslo. Bilen har gått 75000km og skiftet bremseklosser ved forrige service. Underveis i servicen fikk jeg en telefon fra verkstedet om at bremseklosser og skiver måtte byttes, noe jeg godtok så lenge jeg fikk se delene ved overlevering av bilen. Rett etterpå fikk jeg en ny telefon hvor de fortalte at caliperen på det ene hjulet hadde slått ut og at de måtte bestille ny fra Frankrike. Så til spørsmålet. Er dette noe som faller på min regning, når det tilsynelatende ikke har vært noe galt med den i utgangspunktet? Mvh Robert

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-18 18:03:32 +0100

Avhengig av hva som ligger i begrepet "slått ut", din bil er knapt nok innkjørt. Det eneste jeg kan se for meg som "gyldig" feil her, er om det dreier seg om en caliper på et av bakhjulene: som kjent belastes bremsene bak på norske biler så lite at det ikke er uvanlig at de ruster fast. Jeg ville uansett tatt en samtale med forhandleren og sagt ordet garanti. For min del har jeg bla eiet en av de bilene i det norske markedet som angivelig var en av "verstingene" for dette med fastrusta cailpere bak, på snaue 500.000 kilometer skiftet jeg 1 - en caliper.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger