0

Bytte av støtdempere

spurt 2020-01-08 07:25:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Har knekt et par cm av den ene fjæra fremme på min IX35 og i den forbindelse har jeg bestemt meg for å skifte alle fjærene og støtdemperne på bilen, det er nok på tide! Min utfordring er hvilket merke jeg skal velge. Har sett på Monroe og KYB. Som guttunge hadde jeg alltid inntrykket av at Monroe var det beste merket på støtdempere som fantes, men i dag er jeg ganske mye mer usikker. Monroe koster ca 10%-15% mer enn KYB.

Er det noen vesentlig forskjell i hvordan disse merkene vil fungere og er det noen kvalitetsforskjell? Lest litt på internett og noen sier KYB er mer sportslige og at Monroe er med behagelige.

På forhånd tusen hjertelig takk.

Med vennlig hilsen Peter

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-12 15:33:03 +0100

Finnes flere merker...f.ex Bilstein. "Sportslige" dempere betyr som du antyder, mindre komfort. Mhp KYB har jeg kjøpt KYB to ganger: første og siste. Kjøpte dem heldigvis ferdig montert på bilen, det viste seg at de holdt mindre enn 10.000 km....garantikrangel fra grossisten i tillegg! Stay away! Kjøp et anerkjent merke fra en seriøs leverandør, og du gjør helt rett i å bytte rundt om når fjærene begynner å knekke!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger