0

A200 over fartshumper

spurt 2019-12-23 12:15:35 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har nylig kjøpt meg en 2013 modell Mercedes A200 med AMG sportsunderstell. Super fornøyd og virkelig elsker bilen. Men jeg har problemer over disse forferdelige pute-fartshumpene. Noen av disse er så høye at jeg hører at plastikken under bilen treffer humpen. Dette har resultert i at plastikkplatene under både motor og frontfanger har blitt ødelagt. Eneste måten jeg kommer helskinnet over, er ved å kjøre med ett hjul midt på humpen. Er det noe som kan gjøres med bilen for å slippe å kjøre i 10km/t over humpene som ikke koster altfor mye? Eller er det eneste alternativet å sette inne nye støtdempere for å heve bilen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-26 16:43:43 +0200

I Stavanger var det for noen år tilbake en ingeniør som så seg lei av kommunens mer eller mindre "korrekte" fartsdumper, han satte seg inn i kriteriene for hvordan de skal være, og reiste rundt i kommunen og forlangte endring. Det var visstnok en sjokkerende høy andel av denne f.....skapen som var feil utformet, med påfølgende gråt og tenners gnissel fra kommunens side. Men det ble endret en hel del steder. Dog er det jo pinadø en heltidsjobb å følge opp norske kommuner i slike sammenhenger, iveren etter å etablere fartsdumper er grenseløs! Har ikke opplevd maken i noe land jeg ellers har kjørt i. Gjett hva jeg mener om fartsdumper....selv en vanlig personbil skraper jo både bunnpanna og buken på dritten!

Luftfjæring av den heftige sorten kan muligens være tingen i slike tilfeller, men du vil neppe gjøre drastiske endringer med en ellers fjong bil. Det enkleste synes å være nye støtdempere hhv fjærer og en liten runde hos Biltilsynet for å få det godkjent. Alternativt skaffe deg en nummer to bil type japse-SUV og bare ta frem Mercedesen ved spesielle anledninger. Jeg mer enn mistenker at det kgl norske veivesen selv kjører japse-SUV!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar