0

Hvordan minske drivstoff-forbruk på fiat

spurt 2019-12-17 21:57:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en Fiat Panda 2014. Jeg vet den har liten tank, men dog blir jeg av og til litt forskrekket hvor hurtig måleren faller når jeg har fylt den nesten full. Og lurer på hvordan man skal kjøre for å få moderat drivstoff-forbruk.

Samtidig har jeg også fundert på om min neste bil skal være hybrid eller elektrisk, og det eneste kravet er at den bør ha firehjulstrekk. Finnes det noen rimerlige modeller på markedet pr i dag?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-18 15:29:29 +0100

Liten motor og benziner er ikke allltid økonomisk å kjøre med. Man føler ofte at man må gasse på litt for at bilen skal fløtte seg, det har naturlig nok også konsekvenser for bensinforbruket. Du finner tips for økonomisk kjørestil i søkk og kav vha google, men ikke bli overrasket om det er vanskelig å komme ned i en halvliter på mila med Panda :-) Spesielt ikke om det er en 4WD.

Det er vanskelig å finne en like sjarmerende bil om du skal ha ny bil, spesielt om du føyer til 4WD og hybrid på kravlista. Det nærmeste du kommer er nok Suzuki Ignis, den har både en spennende liten motor, hybridløsning og 4WD. Ikke spesielt sprek, men den klarer 0-100 på drøye 11 sekunder, mer enn nok for norske forhold. Fås dessverre ikke med automat, da må du se på Swift. Swift er vesentlig større og tyngre, da forsvinner liksom sjarmen ved en liten bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger