0

Lignende arbeidsbil

spurt 2019-12-11 11:42:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

På utkikk etter ny arbeidsbil, men usikker hva vi skal gå for. Har hatt to Grand Vitara tidligere, med variert hell. Hvilke lignende biler, med 4-hjulsdrift er alternativer? Årsmodell fra 2010 og oppover.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-11 11:49:21 +0200

Velg noe japansk er mitt råd: Subaru Forester, Toyota RAV4, Mitsubishi Outlander, Mazda MX5 er noen andre alternativer i omtrent samme gate.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2019-12-11 16:04:55 +0200

Et lite tillegg: Når du skriver "arbeidsbil" og har hatt Grand Viagra tidligere, er du vant til en bil som nok er noe konservativ å kjøre, med et fungerende firehjulstrekk. Blant bilene på Bennys liste er det først og fremst Subaru som får deg frem under krevende forhold. Outlander og MX5 klarer seg helt greit på en vinterdag og er påøitelige, greie biler, mens RAV4, da tenker jeg på forrige generasjon, er en bil av den sorten der du kjører deg fast på flatmark om det er en snøstjerne på værmeldinga. Vær også ops på at Subaru har hatt probllemer med sine automatkasser. Et alternativ kunne forøvrig vært en Dacia Duster, den er rimelig som både ny og brukt. Den selger også godt i den russiske føderasjon, det er i seg selv en klar indikasjon på at det er en robust bil som tåler å bli brukt. Dog....det er ikke akkurat overflod av krefter under panseret!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar