0

Batteriproblemer

spurt 2019-12-11 11:34:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Fikk problemer med at bilen plutselig ikke ville starte på grunn av for lite startstrøm fra batteri. Dette gjentok seg flere ganger selv om batteriet var blitt ladet opp og batteritester sa at batteriet er ok. Til slutt ble batteriet byttet, og problemet ser ut til å være borte. Hvordan kan batteriet virke bra i perioder for plutselig å svikte, samtidig som batteritester sier at batteri er ok.

Batteriet er testet ved bruk av følgende tester (som har vist seg å være pålitelig):

https://www.biltema.no/bil---mc/verks...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-11 11:46:59 +0200

Godt at det løste seg med et nytt batteri da. Enten har et batteri nok spenning til å starte motoren - eller ikke. Så det er ikke noen mellomting her.

Mest sannsynlig et det feil på en eller flere celler her, eller en kortslutning.

Jeg er litt skeptisk til Biltema-produkter generelt, og om jeg var deg så ville jeg ikke stolt mye på den batteritesteren. Den har vel allerede vist seg å være ubrukelig ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Kloke ord, Biltemas batteritester er en rent ohmsk last som gir en antydning på batteriets kapasitet. Kortslutningstrøm, altså maks strømtrekk, er noe helt annet, og er det feil på en eller flere celler, popper problemet opp i det øyeblikk startmotoren og/eller glødepluggene slurper strøm :-)

Norulf gravatarbildeNorulf ( 2019-12-11 16:10:40 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar