0

Bruktimportert MB CLA45AMG Shooting Brake

spurt 2019-12-06 07:25:31 +0200

Hei Benny. Jeg var i Tyskland forrige helg og kjøpte meg en Mercedes Benz CLA45AMG Shooting Brake som er førstegangsregistrert 10/2017. Det er versjonen med 381hk. Bilen står nå hjemme hos meg og jeg har betalt inn mva på bilen. Spørsmålet mitt er om det lønner seg å vente med å betale avgifter på denne til etter 01.01.2020 ? Jeg har fornemmelse av at den kan bli noe rimeligere etter denne dato basert på oversikter på noenlunde sammenlingnbare biler og lavere avgifter som ny på de som er sånn i noenlunde samme klasse som min. Takker på forhånd for svar Benny.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-07 15:25:38 +0200

Avgiftsendringene er i stor grad knyttet til utslipp. Den eneste måten du kan finne ut av hva som lønner seg for den bilen du faktisk har i garasjen, er å finne frem utslippsdata mv, eventuelt få relevante data fra Mercedes og regne ut nåværende hhv ny avgift. Tollvesenets kalkulator fungerer nok for første runde...mhp ny avgift tar du notater underveis og setter opp regnestykket på et ark, hvorpå du legger inn kriteriene for ny avgift....vips...så har du sammnenlignbare tall. De nye avgiftsreglene bør dukke opp på tollvesenets nettsider snart...men du finner dem også om du søler opp statsbudsjettet og slår opp under bilavgifter. Alternativet er en telefon til tolvlesenet, når vi nå er langt ut i desember bør de kunne svare på dette på strak arm :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar