0

Pathfinder

spurt 2019-11-23 22:28:36 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, kjøpte en pathfinder 2007 2,5l diesel 171hk for en stund siden. Fant ut at den er trimmet ved å endre ecu på motoren. Den skal nå ha 216hk ifølge dem jeg snakket med, som i tillegg har gjort jobben fra før. Jeg faktisk spurte om bilen var chippet før jeg kjøpte den,! Men uten svar da. Bilen kostet da 128k noe som var billig sammenlignet med andre når jeg kjøpte den. Det jeg lurer på er om jeg kan klage og få den billigere. Jeg har brukt 22k på understellsbehandling og nytt tak inne i bilen da jeg ville ha den til 5 seter. Mvh Inge

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-24 22:21:25 +0200

Om selger er snill og grei og er villig til å diskutere dette, koster det lite å ta opp saken. Men å gå via forliksrådet osv for relativt sett små beløp....det koster fort mer tid og ressurser enn det du har å vinne. Når kjøpsummen var såvidt lav som 128'.....? Uavhengig av hva slike biler ellers måtte gå for....det er ikke snakk om noen stor sum i utgangspunktet. Det har også betydning for det "tapet" du kan være påført. En forhåpentligvis hyggelig prat med selger og et edruelig forslag...det er jo et potensiale for økt slitasje ved denne modifiseringen, og det vil koste deg litt å tilbakeføre bilen til orignal. Der har du argumentene du kan bruke overfor selger. Kom frem til et tall i felleskap, del det på to, begge vil forhåpentligvis være fornøyd. Og vil han ikke? Da kan du selvfølgelig sjekke med f.ex NAF om det er noe poeng å starte en prosess for å omgjøre kjøpet. Men med en såvidt rimelig bil...du må kunne påvise og dokumentere at dette dreier seg om en vesentlig mangel.

Har du tanker i retning av det siste...sørg for at dialogen med selger kan dokumenteres. Men glem ikke at det er snakk om relativt små beløp: den prosesuelle risikoen er ikke ubetydelig!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger