0

Vil dette være et dumt kjøp?

spurt 2019-11-10 15:11:03 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg har nylig funnet drømmebilen Subaru WRX STI ute for salg på bruktmarkedet. Den er fra 2011, og har gått 104 000 km. Prislappen ligger på 419 000.

Dette er et kjøp jeg vurderer kun pga at det er den bilen jeg alltid har drømt om.

Registerreim ble skiftet i 2016, og bilen skal tilsynelatende være i god stand. Hva tenker du om dette kjøpet? Er det total dumskap da jeg vet jeg kunne fått ny bil til samme pris, eller er det også noen fordeler med et slikt bruktbilkjøp (og av slik sjeldenhet)?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-19 11:30:34 +0100

Drømmer er kjekt å ha, men de smaker best når man har økonomi til både en hverdagsbil og en eller flere hobbybiler i garasjen. En sånn bil som du nevner, tilhører siste kategori, det er definitivt ikke en bil du vil hensette utenfor kinoen eller i et parkeringshus. Om det er en entusiast som har hatt den, kan det være at bilen er pent kjørt og godt fulgt opp, det er alfa og omega for å kjøpe en bil med ytelser over gjennomsnittet. Dog, du har ingen garanti på dette kjøpet, og du bør tenke deg nøye om: er dette en bil som kan dekke dine daglige behov for bil i årene fremover? Om du må selge den si et år frem i tid, kan moroa komme til å koste mer enn den smaker. For et såvidt romslig budsjett, legg gjerne på en hundretusenlapp eller to også, er det mange alternativer, nye eller nesten nye, som gir deg både garanti og en god opplevelse, uten den samme risikoen for spennende overraskelser. Merk deg at jeg her tenker i retning av hverdagen og vanlige behov, om du tenker tanken på å kjøre på bane, stiller det seg annerledes. Men også da koster det å være kar, for ikke å snakke om at da koster det enda mer å være kar. Som sagt, tenk deg godt om, drømmer kan meget raskt vise seg å bli til noe helt annet når man står der med "drømmen" på tunet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger