0

Mest lønnsomme bil å eie av de tre store

spurt 2019-11-01 10:10:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg vurderer å gå for tysk familiebil og jeg har min favoritt som mange andre i Audi. Men er dette lønnsomt å velge da ift BMW (som ser ut til å være dyrest i innkjøp.?), eller Mercedes som ifølge noen nettsteder har blitt nevnt som billigst å vedlikeholde. Dette er jo uansett gode biler men jeg sliter med å velge :) det er da snakk om 2018 mod eller nyere strl A4, 3-serie osv

Mvh Steffen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-01 11:42:59 +0200

Hei Steffen. Interessant spørsmål, men jeg tror ikke det finnes noen fasit her. Alle disse tre bilmerkene har sin "menighet" både som nye og på bruktmarkedet. Samtidig som det også er litt modell-avhengig.

Men ha litt som "leveregel" om at biler / modeller som selger godt som nye - også er de mest etterspurte på bruktmarkedet.

Det kan derfor være smart, om man ser økonomisk på det, å styre unna litt sære utgaver med spesielle motorer. Selv om disse ofte er morsomst å eie for entusiastene.

Men altså; jeg tror det blir uavgjort her. Velg den du selv liker best blir mitt råd. Ingen av bilmerkene er "feil". Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger