0

God bruktbil?

spurt 2019-10-30 13:45:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg er på utkikk etter en rimelig bruktbil, som ikke trenger å være stor. Jeg er rett og slett på leit etter mest mulig bil og holdbarhet for så lite penger som mulig, så lenge kjørekomfort er ok. Som bilentusiast syns jeg det er et vel så spennende case å gå den veien istedet for masse utstyr og flotte biler (har hatt noen av de, som BMW 740i e38 hvor støtdempere kostet 11.000,- pr stk!!). Har fått tips om Honda Jazz 2. generasjonen (fra 2008-2009 tror jeg). Er det noe man skal være ekstra oppmerksom på disse? Ev andre biler som alternativ? Jeg skrur selv. Mvh Eivind Øierås

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-11-01 12:03:24 +0200

Hei Eivind! Honda er både fine og gode biler. Lille, men svært praktiske Jazz er ikke noe unntak. Dette er en liten evighetsmaskin om den får bitte-litte granne stell.

Det du bør sjekke er bremsene. Som på mange andre biler kan skivene ruste og kalipterne sette seg fast. En sjekk av forstilling og dekk er heller ikke dumt.

På noen biler var det tilbakekallingskampanje på CVT-atomat-girkassen. Sjekk at den er gjort. Ellers er dette "løp og kjøp".

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger