0

Varme/klima apparatet

spurt 2019-09-13 15:36:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Varmeapparatet i min bil "tuller seg" og reagerer med varme og kaldt til ulike tider. Setter jeg temp til 24 gr så kommer ingen varme og setter jeg det ned til 20 gr starter viften på "full guffe" og jeg har prøvd ulike innstillinger,men finner ikke ut av dette. (burde jo vært enkelt) som i andre biler. Air cond. er fyllt på og ser ut som den fungerer med kaldt,men skal jeg ha varm luft så kommer ikke dette av seg selv med varm motor. Kjørte 60 mil og prøvde "alt av innstillinger" men nei. Kjørte hjem igjen forrige helg og joda,da var det plutselig bare varme og ikke kaldt. Har støvsugd "sensor2 i frontpanelet, men ingen virkning. Noen gode råd ? det kan jo ikke bare være min bil som har/hatt denne feil. Volvo xc90 ,2003 model, km 198000, (kjøpt nylig rimelig og har tatt full service,regreim,flush etc. btakknemlig for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-16 10:47:58 +0200

Heisann - kjedelig feil dette. Det har nok ingenting med innstillinger etc. å gjøre. Jeg tror dette er en elektronikkfeil med noe av det som styrer varmeapparatet.

Det kan nok være smart å få et verksted til å se dette for deg da det ikke er så enkelt å finne ut av det selv.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar